Hvitløks scampi med fried rice

Scampi
500 gram rå scampi
2 dl nøytral olje
2 fedd hvitløk
6 ss sitron saft
1 ts salt
1 rød chilli

– Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell scampiene. Skrell og skjær hvitløken i skiver og kutt chilli. Bland olje,sitronsaft,salt,hvitløk og chilli. Legg scampiene opp i og la det marinere minst 2 timer. Ha i ovnen til de er røde. Ca 10 minutter.

Fried rice
2 dl ris (ferdig kokt og avkjølt)
2 egg

– Ha risen i en varm oljet stekepanne. Stek risen til den får en fin stekeskorpe. Pisk eggene og hell de over den ferdige stekte risen. Bland godt.

– Hell over litt soyasaus. serveres gjerne med rundstykker eller godt brød 🙂



 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg