Ha På Frosting

Ha på Frosting er en av mine favoritter. Den heter egentlig Caramel swiss meringue buttercream, men jeg har døpt den om ettersom jeg bruker Ha På som karamellen. (Den opprinnelige oppskriften finner du på Passion4baking.

6 eggehviter
270 gram sukker
260 gram smør
Frøene fra en halv vaniljestang
1 boks Ha På (eller mindre.. etter smak og behag)
Litt ekspresso pulver

– Ha vann i en gryte å sett den til koking.Når vannet koker setter du en bolle opp i gryta. Opp i bollen har du eggehviten, sukkeret og frøene fra en halv vaniljestang. Begynne å mikse. Når sukkeret er smeltet tar du vekk bollen fra kjelen.
Miks videre med en kjøkkenmasking eller håndmikser i ca 10 minutter. Ta så opp i romtemperert smør. Litt etter litt. Rør godt til frostingen blir god og luftig og fri for smørklumper. Tilsett Ha På`n. Miks videre.Tilsett ekspresso pulveret til slutt. Det gir en deilig kaffesmak.

Ha den litt i frysen (5-10 minutter) så blir den lettere å pynte med. Smaker fortreffelig på banan og pecan cupcakes. Men er også deilig på vanilla cupcakes 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg