Bringebærmousse

400 gram frosne eller ferske bringebær (husk å tin de frosne bærene:)
3 ss vann
4 ss sukker

4 plater gelantin
0,5 dl kokende vann

3 dl kremfløte
2 ss sukker

 

– Bland bringebær, vann og sukker til det blir en jevn masse. Trykk det gjennom en sikt for å bli kvitt steinene. Evt kan man ta et kjøkkenhånkle og legge bærene opp i det og klemme ut saften.

Legg gelantinen i kaldt vann i 5 minutter. Etterpå skal den løses opp i kokende vann.

Pisk fløte og sukker til krem.

Hell den varme,smelta gelantinen i bringebærmassen. Bland den så med kremen. Bland det hele i en kjøkkenmaskin. Fyll den så i kaken før den stivner eller hell den i dessertskål hvis du vil ha den som en egen dessert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg