Dronnig Mauds dessert

Dette er en enkel dessert og lage og den smaker fantastisk! (men er utrolig mektig ;)

Denne oppskriften gir ca. 4 porsjoner :

3 egg
20 gr sukker
5 plater gelantin
3 dl kremflte
Grovhakket sjokolade av nsket slag

Legg gelantinen i 0,5 l kaldt vann og la den ligge der i 7 minutter. Press ut vannet av gelantinen og
legg den i en gryte sammen med 2 ss vann. Smelt den.

Pisk kremflten til krem.

Pisk eggene og sukkeret til eggedosis.

Bland s eggedosisen sammen med kremen.

Hell litt og litt av gelantinen i krem/egge blandingen og rr forsiktig.

Hakk opp sjokoladen. Egentlig er det mrk kokesjokolade som brukes. Men jeg har valgt
daim sjokolade. Ta den sjokoladen du er mest glad i ;)

Legg s et lag med krem/eggeblandingen i et dessertglass.

Legg s et lag med hakket sjokolade. Og fortsett snn lag for lag til du har fylt
dessertglasset passelig opp.

La s desserten st noen timeri kjleskapfr den serveres. Helst samme dag.
Jeg hadde ikke det for hnden da jeg lagde disse, men noen friske br gjr seg veldig
godt sammen med denne desserten :)

2 kommentarer

Ingunnsen

03.apr.2012 kl.12:06

Er det sukker det er 20 gram av? Det s veldig godt ut,ja :)

kakeanne

03.apr.2012 kl.14:33

Hei og h.. der hadde jeg jammen glemt skrive sukker.. Men det er sukker det skal vre.. Skal rette p det med en gang :D Takk Ingunnsen :)

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

30, Vennesla

Jeg er 30 r,gift og har 2 flotte gutter p 2 og 5 r.Min store hobby er kakebaking :) Flg gjerne min andre blogg der jeg skriver om livet med og etter en kreftdiagnose. http://abbs.blogg.no/

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits