Cake pops bukett

Cake pops buketten har jeg lagd av Toves sjokoladekake. Oppskift her. Men man kan bruke akkurat hvilken kake man vil til dette.

- Ta kaken og smuldre den opp i små biter. Lag ønsket glasur. Jeg brukte sjokoladekrem. oppskrift her. Bland glasuren med den oppsmuldrede kaken til det blir en slags deig. Rull kuler i passelig størrelse og sett dem i kjøleskapet. La de stå der en times tid.


- Smelt litt sjokolade. Ta fram pinnene du skal bruke til cake popsen. Jeg bruker grillpinner som jeg deler i 3. Koster 10 kroner for 100 på rema 1000. Men man får jo også fancy pinner som er spesielt til cake pops. Dypp en pinne i den smelta sjokoladen og dytt den ned i en av kakekulene. Gjør sånn med alle og sett dem i kjøleskapet et par timer igjen.

- Smelt sjokoladen som du skal dyppe cake popsen i. Til buketten brukte jeg både hvit kokesjokolade og lys kokesjokolade. I noe av den hvite sjokoladen hadde jeg litt wilton kakefarge for å få rosa og blå cake pops. Dypp kakekulene i sjokoladen og la den renne av. Slik at du får vekk den overflødige sjooladen. Sett cake popsen i et cake pops stativ. Har man ikke det kan man bruke en tom eggekartong som man lager håler i med pinnene man skal bruke og så setter man cakepopsen opp i der. Sett så i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet.

- Når man skal pynte buketten er det bare å bruke fantasien. Eller gjøre som meg å få inspirasjon på nettet :) Jeg smelta hvit kokesjokolade og lys kokesjokolade. Jeg hadde sjokoladen opp i Sprøyteposer. Jeg klippet av helt på tuppen av posen. Ikke for stort hål. Og så pynta jeg cakepopsen med dette i diverse mønster.

- På noen pynta jeg med små blomster. Jeg trykke dem ut i marsipan med en utstikker. Men de kan også lages for hånd. I midten sprøyta jeg litt sjokolade.

- Til buketten bruker man en mini blomster potte som man fyller med oasis. I den stikker man ned cake pops til man har en fin bukett. Rett før jeg skulle gi bort buketten tok jeg celofan rundt den. Slik blir det en fin spiselig gave :-)

3 kommentarer

Siv

14.05.2012 kl.21:31

Heisann! Kjempefine cake pops! Tar du imot bestillinger på dette og/eller cupcakes? Eventuelle priser?

kakeanne

14.05.2012 kl.22:58

Tusen takk, Siv . Jeg jobber fullt, men tar litt bestillinger inn i mellom når jeg har tid.

Jeg planlegger å legge ut ei prisliste i løpet av uka.

kakeanne

19.05.2012 kl.18:39

Siv : Da har jeg endelig fått laget en prisliste. Den finner du her : http://kakeanne.blogg.no/1337115773_prisliste.html

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

30, Vennesla

Jeg er 30 år,gift og har 2 flotte gutter på 3 og 5 år.Min store hobby er kakebaking :) Les gjerne på min andre blogg der jeg har delt om livet med og etter en kreftdiagnose. http://abbs.blogg.no/

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits