Banan / cashew nøtter Cupcakes med Ha På Frosting

Disse muffinsene er knallgode i seg selv, men enda bedre med den deilige caramel frostingen 🙂 Det er nok en smaks sammensettning for spesielt intresserte. Men jeg er hvertfall en stor fan 🙂

Til muffinsen trenger du :

100 g usaltet smør
150 g sukker
1/2 vanilje stang
2 egg
230 g mel
30 g maizena
1.5 ts. bakepulver
2 modne bananer
30 Gram Cashew nøtter( kan utelates)
1,5 dl kremfløte

Ha mykt smør og frøene til en halv vaniljestang i en bolle.

Miks det i ca 5 minutter til det blir luftig.

Ha i sukkeret og miks i 3 minutter til.

Tilsett romtempererte egg ett og ett. Miks i 3 minutter mellom
hvert egg. Helt til røren er luftig.

Bland mel, maizena og bakepulver i en bolle.

Mos Bananer.

Hakk opp cashew nøtter.

Ha melblandingen,kremfløte og bananer i smørblandingen.
Miks i ca ett minutt.

Miks inn nøttene.

Finn fram formene du ønsker og bruke.

Ha en is-skje med røre i hver form.

Stekes på 200 grader i 15 minutter.

Til Frostingen trenger du :

6 eggehviter
270 gram sukker
260 gram smør
Frøene fra en halv vaniljestang
1 boks Ha På (eller mindre.. etter smak og behag)
Litt ekspresso pulver

Skill hviten fra egget.

Ha eggehviten, sukker og frøene fra en halv vaniljestang i en
bolle.


Kok opp vann.

Så er det bare å vispe til sukkeret har smeltet.

Ta bollen vekk fra gryta og miks med håndmisker eller
kjøkkenmaskin i 10 minutter.

Visp så romtemperert smør inn litt etter litt.

Rør godt til frostingen er luftig og fri for smørklumper.

Ha så opp i Ha på. Jeg liker å bruker hele boksen.
Men smak den til slik du vil ha den!

Ha til slutt opp i litt ekspresso pulver. Rør godt.

Og så er det bare å pynte og kose seg.
Denne gangen var jeg litt uheldig med resultatet på frostingen.
Jeg har hatt for dårlig tid og ikke vispet den lenge nok.
Dermed var det ikke mulig å pynte så fint med den.
Men godt smakte det hvertfall 🙂

 Å sånn ser de ut når frostingen blir som den skal 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg