Karamell smørkrem

Deilig (søtt!) karamell smørkrem. Kan brukes til fyll i kaker eller til topping på cupcakes.
Karamell sausen kan også i seg selv brukes til fyll i konfekt.

Karamell Saus

2 dl kremfløte
45 gram brunt sukker
75 gram lys sirup
50 gram smør

Kok opp fløten sammen med brunt sukker, lys sirup og halvparten
av smøret. La det småkoke til konsistensen blir tykk. (ca. 20 min)

Ta av platen og ha i resten av smøret. Avkjøl den.
Denne sausen kan fint fryses 🙂

Smørkrem

150 gram mykt smør
450 gram sikta melis
1 egg
karamell saus etter sm

Ha smør, siktet melis og egg i en bolle.

kjør smørkremen godt sammen i en kjøkkenmaskin.

Ha opp i karamell saus. Her er det bare å smake seg fram til man får
den smaken man ønsker. Pass på at konsistensen ikke blir for tynn.
Ta derfor bare litt av gangen.

Så har du et deilig karamell fyll til kake.
Eller til topping på cupcakes
eller kake 🙂

2 kommentarer
    1. Hei!
      Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
      Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
      Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.
      For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
      Ha en fin dag!
      Vennlig hilsen,
      Elin
      Alleoppskrifter.no

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg