Sjokoekspresso smørkrem

 

Ingredienser:

150 gram mykt smør
200 gram kokesjokolade (mørk eller lys etter smak)
70 gram kakao
150 gram melis

1/2 dl varmt vann
vanilje ekstrakt
ekspressopulver etter smak

– Ha mykt smør og siktet melis i en bolle. Pisk i ca 4 minutter.

– Smelt sjokoladen i micro eller vannbad.

– Ha den smelta sjokoladen i smørblandingen og pisk godt i 3 minutter.

– Bland siktet kakao og varmt vann. Rør det sammen. Det blir gjerne litt klumpete, men det er helt ok.

– Ha litt og litt av kakaoen i smørblandingen og rør godt mellom hver gang.

– Smak til med vanilje ekstrakt og ekspressopulver.

Passer fint til fyll eller pynt på sjokoladekaker eller cupcakes.
Ha den i fryseren i ca 15 minutter før bruk hvis den skal pyntes med.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg