Vårruller med kylling

Jeg elsker hjemmelagde vårruller.
Denne oppskriften med kylling er min favoritt 🙂

Du trenger :

1/2 Hodekål
2 gulrøtter
2 hvitløksfedd
3-4 kyllingfileter
Bønnespirer (Så mye som du ønsker)
Glassnudler eller eggnudler (Så mye som du ønsker)
Vårrullplater

Holder til ca 20 vårruller.

Skjær kålen i tynne strimler.

Kutt opp gulrøttene i tynne strimler. (Om du heller vil kan du raspe
gulrøttene). Kutt opp hvitløken.

Skjær kyllingen i tynne strimler og stek dem.

“Stek” kålen,gulrøttene og hvitløken i litt olje på svak varme.
Det skal ikke bli brunt.

Kok nudlene som annvist på pakka. Hell av vannet.

Kutt nudlene opp.

Bland kålblandingen,kylling,nudler og bønnespirer i en bolle.
Smak til med Soyasaus, sweetchillisaus, salt og pepper.

Finn fram vårrullplatene. Disse får du kjøpt på Asia butikker.

Legg ut en vårrullplate.
Ha opp i en passelig mengde av fyllet.

Så er det bare å brette slik du ser på bildene under.

Ha på litt vann eller piska egg på kanten som ikke er bretta.
Brett igjen.

Har du frityrkoker bruker du den.
Det har ikke jeg så jeg har brukt en vanlig gryte.
Ha opp i passelig med olje. Varm opp.
Ojen er klar når du kan stikke eks en grillpinne i oljen å det syder og
bobler rundt den.
Husk å ha et lokk ved siden av. I tilfelle uhellet skulle være ute.

Vårrullene er klare når de har en gylden brun farge.

La vårrullene renne av seg på kjøkkenpapir.

Jeg liker godt når det er enkelt med bare ris og sweetchillisaus 🙂

Vårrullene er supre å fryse.
Ta de ut å tin de. Ha de på rist i ovnen på 250 grader i 15 minutter.
Husk å legg en stekeplate under. Det renner godt av med olje.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg