Focaccia – enkel oppskrift

Focaccia er et deilig brød som passer godt til supper, pastasalat og lignende.

Du trenger:

5 dl lunka vann
50 gram gjær
2 SS smelta margarin
1 1/2 ts salt
1 beger kesam
14 dl mel
Rosmarin og grovt salt

– Ha gjær, salt, smør, kesam, vann og mel i en kjøkkenmaskin.
  Rør sammen. La deigen heve i ca. 30 minutter.

– Ha deigen over i en bakepapirkledd langpanne.
  Fordel den utover med en slikkepott.

– Pensle med olje og stør over rosmarin og grovt salt.
  La Focacciaen heve i ca. 15  minutter.

– Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca. 25 minutter.

 

Deilig, luftig focaccia brød 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg