Krans med eple og kanel fyll

En deilig kanelkrans med eplefyll smaker godt i høstmørket.
Gjerne med en kopp kakao til 🙂

Du trenger :

500 gram Mel
4 Dl Melk
75 gram Margarin
50 gram gjær

fyll :
Mykt smør
sukker
Kanel
Eple og kanel fyll – oppskrift finner du her

– Sikt sammen det tørre. Smuldre i margarinen og elt i lunken melk.
Hev!!!

– Kjevle ut deigen. Smør ut mykt smør og hell på sukker og kanel.

– Legg på en stripe med eple og kanel fyll litt inn fra kanten på venstre side.

– Rull sammen slik at eplefyllet blir dekket og legg på en ny stripe med fyll.

– Rull deigen helt sammen til en tykk pølse. Legg den som en krans på
en bakepapirkledd stekeplate.

–  Klipp hakk med jevne mellomrom langs pølsen.
Legg deigen ned til annenhver side. Hev i ca. 30 minutter.

– Smør med egg og strø over perlesukker.
Stek på 200 grader i 15-20 minutter.

Kransen smaker aller best når den er varm 😉

Ønsker dere en nydelig høstdag 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg