Sjokoladebitskiver

Dette er en god, gammel oppskrift . Sjokoladebitskiver er kanskje bedre kjent som Sara Bernhardt.

Du trenger:

200 gram mandel mel
200 gram melis
2 eggehviter

Smørkrem:

150 gram smør
150 gram melis
1 eggeplomme
3-4 ss kaffe
3 ts vaniljesukker

Garnering:
200 gram kokesjokolade
3 ss delfiafett

– Sett ovnen på 200 grader.


– Visp eggehvitene lett sammen.


– Tilsett melis og mandel mel og bland godt sammen til en deig.


– Ta deig på en t-skje. Rull en runding og trykk den flat.
Stek i ovnen i ca. 10 minutter.


– Bruk en steke spade og legg kakene over på en rist til avkjøling.


– Bland alle ingrediensene til smørkremen og visp godt sammen.


– Legg på en topp med smørkrem på hver kake. Bruk sprøytepose eller en t-skje.
Sett kakene til avkjøling et par timer i kjøleskapet.


– Smelt sjokolade og delfiafett i vannbad.


– Dypp kakene raskt i sjokoladen. Og sett de i kjøleskapet!

Sjokoladebitene er perfekte til frysing 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg