Lapper

Lapper er alltid godt. Til frokost, middag eller kvelds;)

Du trenger:

5 egg
1ts natron
300 gram sukker
75 gram margarin
2 dl rømme
7 dl melk
600 gram hvetemel

– Smelt smøret.
– Pisk eggene, natron og sukker i en kjøkkenmaskin til det blir tykt.
– Ha i rømme og melk.
– Ha i hvetemelet og pisk godt sammen.
– Ha i smøret og pisk dette inn.
– La røren stå i kjøleskapet i ca. 20 minutter.
– Stekes i panne med margarin på medium varme.

Serveres gjerne med syltetøy, sukker og smør.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg