Kylling med mozzarella og kokosris

Du trenger:
(4 porsjoner)

Kyllingen

4 kyllingfileter
1 pakke fersk Mozzarella
Basilikum

- Stek kyllingfiletene 3-4 minutter p middels varme slik at de fr
  en fin stekeskorpe.

- Skjr mozzarellaen i skiver.

- Del kyllingfiletene i midten, men ikke helt igjennom.
  Legg i noen skiver med mozzarella og ha p basilikum.

- Brett igjen kyllingfileten og legg i en ildfastform som er smurt med smr.
  Om du vil kan du legge en mozzarella skive p toppen av fileten og
  krydre med mer basilikum.

- Sett kyllingfiletene i ovnen p 200 grader og la de steke i 30 minutter.

Kokosris

3 dl ris
1 rd chili
2 fedd hvitlk
1 lk
1 fennikel
1 lime
1 boks kokosmelk
kajennepepper
salt

- Kok risen som vanlig.

- Kutt opp hvitlk, chili, fennikel og lk.

- Fres det i litt olje p middels varme i 7-8 minutter.

- Tilsett kokt ris og kokosmelk. La det smkoke et par minutter.
  Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

S er det klart til serveringen.
Det smaker godt med Bretagne kyllingsaus til :)

God middag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

35, Vennesla

Min store hobby er kakebaking :) kontakt meg gjerne anngende kakebakingen p : kake_anne@yahoo.no

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits