Kylling med mozzarella og kokosris

Du trenger:
(4 porsjoner)

Kyllingen

4 kyllingfileter
1 pakke fersk Mozzarella
Basilikum

– Stek kyllingfiletene 3-4 minutter på middels varme slik at de får
  en fin stekeskorpe.

– Skjær mozzarellaen i skiver.

– Del kyllingfiletene i midten, men ikke helt igjennom.
  Legg i noen skiver med mozzarella og ha på basilikum.

– Brett igjen kyllingfileten og legg i en ildfastform som er smurt med smør.
  Om du vil kan du legge en mozzarella skive på toppen av fileten og
  krydre med mer basilikum.

– Sett kyllingfiletene i ovnen på 200 grader og la de steke i 30 minutter.

Kokosris

3 dl ris
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 løk
1 fennikel
1 lime
1 boks kokosmelk
kajennepepper
salt

– Kok risen som vanlig.

– Kutt opp hvitløk, chili, fennikel og løk.

– Fres det i litt olje på middels varme i 7-8 minutter.

– Tilsett kokt ris og kokosmelk. La det småkoke et par minutter.
  Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Så er det klart til serveringen.
Det smaker godt med Bretagne kyllingsaus til 🙂

God middag!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg