Middagspai med skinke og Brokkoli

Denne paien er en hit på middagsbordet hos oss.
Restene varmes kjapt opp til lunsj dagen etter.

Paideig

Du trenger:

200 gram hvetemel
125 gram mykt smør
2 ss vann

– Kna hvetemel, smør og vann godt sammen til en deig.
– Pakk deigen i plast og legg den i kjøleskapet i 20 minutter.
– Sett ovnen på 200 grader.
– Trykk deigen ut i en paiform. Og prikk hål med gaffel rundt forbi på pai bunnen.

– Forstek pai bunnen i ovnen i ca. 7 minutter.

Fyllet

Du trenger:

1 brokkoli
1 boks med bog skinke
1 løk
1 hvitløk
2 egg
3 dl melk
1 pk Mozzarella

– Del brokkolien i små buketter.
– Kutt opp løken i skiver og finhakk hvitløken.
– Kutt bogskinken i strimler.
– Pisk lett sammen melk og egg. Ha i litt salt og pepper.

– Ha olje i en stekepanne og stek skinken i 2-3 minutter før du har i løk og hvitløken.
  Stek videre i et par minutter.

– Ha skinkeblandingen opp i den forstekte pai bunnen.
– Spre brokkolibukettene rundt på paien.
– Hell over eggeblandingen.
– Ha mozzarellaen på toppen av paien.

– Stek så paien i ovnen i ca. 30 minutter.
  Eggeblandingen skal være stivnet.

Så er det bare å servere. God middag 🙂

1 kommentar
    1. Propecia Para Hombres Buy Propecia Bangkok Generic Cheapeast Doryx Discount Internet Levitra Dauer Wirkung Fedex Shipping Stendra Find Mastercard Basildon Green Kamagra Oral Jelly

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg