hits

Middagspai med skinke og Brokkoli

Denne paien er en hit på middagsbordet hos oss.
Restene varmes kjapt opp til lunsj dagen etter.

Paideig

Du trenger:

200 gram hvetemel
125 gram mykt smør
2 ss vann

- Kna hvetemel, smør og vann godt sammen til en deig.
- Pakk deigen i plast og legg den i kjøleskapet i 20 minutter.
- Sett ovnen på 200 grader.
- Trykk deigen ut i en paiform. Og prikk hål med gaffel rundt forbi på pai bunnen.

- Forstek pai bunnen i ovnen i ca. 7 minutter.

Fyllet

Du trenger:

1 brokkoli
1 boks med bog skinke
1 løk
1 hvitløk
2 egg
3 dl melk
1 pk Mozzarella

- Del brokkolien i små buketter.
- Kutt opp løken i skiver og finhakk hvitløken.
- Kutt bogskinken i strimler.
- Pisk lett sammen melk og egg. Ha i litt salt og pepper.

- Ha olje i en stekepanne og stek skinken i 2-3 minutter før du har i løk og hvitløken.
  Stek videre i et par minutter.

- Ha skinkeblandingen opp i den forstekte pai bunnen.
- Spre brokkolibukettene rundt på paien.
- Hell over eggeblandingen.
- Ha mozzarellaen på toppen av paien.

- Stek så paien i ovnen i ca. 30 minutter.
  Eggeblandingen skal være stivnet.

Så er det bare å servere. God middag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

36, Vennesla

Min store hobby er kakebaking :) kontakt meg gjerne anngående kakebakingen på : kake_anne@yahoo.no

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv