hits

Middagspai med skinke og Brokkoli

Denne paien er en hit p middagsbordet hos oss.
Restene varmes kjapt opp til lunsj dagen etter.

Paideig

Du trenger:

200 gram hvetemel
125 gram mykt smr
2 ss vann

- Kna hvetemel, smr og vann godt sammen til en deig.
- Pakk deigen i plast og legg den i kjleskapet i 20 minutter.
- Sett ovnen p 200 grader.
- Trykk deigen ut i en paiform. Og prikk hl med gaffel rundt forbi p pai bunnen.

- Forstek pai bunnen i ovnen i ca. 7 minutter.

Fyllet

Du trenger:

1 brokkoli
1 boks med bog skinke
1 lk
1 hvitlk
2 egg
3 dl melk
1 pk Mozzarella

- Del brokkolien i sm buketter.
- Kutt opp lken i skiver og finhakk hvitlken.
- Kutt bogskinken i strimler.
- Pisk lett sammen melk og egg. Ha i litt salt og pepper.

- Ha olje i en stekepanne og stek skinken i 2-3 minutter fr du har i lk og hvitlken.
  Stek videre i et par minutter.

- Ha skinkeblandingen opp i den forstekte pai bunnen.
- Spre brokkolibukettene rundt p paien.
- Hell over eggeblandingen.
- Ha mozzarellaen p toppen av paien.

- Stek s paien i ovnen i ca. 30 minutter.
  Eggeblandingen skal vre stivnet.

S er det bare servere. God middag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

36, Vennesla

Min store hobby er kakebaking :) kontakt meg gjerne anngende kakebakingen p : kake_anne@yahoo.no

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv