Blåbær og limemarinerte jordbær med mascarponekrem

Limemarinerte Jordbær

500 gram Jordbær
4 SS sukker
Saften av en halv lime
Revet skall av en halv lime

– Vask, rens og kutt jordbærene. Hell over sukkeret og la det stå i 10 minutter. Press over limesaft og tilsett revet limeskall. La det stå en stund i kjøleskapet.

 

Mascarponekrem

1 boks mascarpone (250 gram)
1,5 dl kremfløte
saften av en halv lime
50 gram sukker
1 vaniljestang

– Visp sammen mascarpone og kremfløte til en tykk krem. Tilsett frøene fra vaniljestangen, limesaften og sukkeret. Rør det forsiktig inn.

Serveres også med blåbær. Eller andre bær man er glad i 🙂



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg