Allerede i september fikk jeg bestilling fra en kollega. Ho ville ha ei sjokoladekake til jul som skulle være skikkelig julete
Jeg har brukt de siste ukene til å forberede meg og laget nisse, slede og reinsdyr. Å i kveld kunne jeg endelig få satt alt sammen til ei kake jeg håper blir populær hos min kollega
Det er ei Toves sjokoladekake fylt med sjokolademousse med sjokoladebiter i. Frosta med kaffeglasur som jeg brukte 70% kokesjokolade i (den ble himmelsk god! Og Hurra! Jeg hadde Tine Smør i kjøleskapet ;)) . Den er trekt og pynta i marsipan og figurene er laget i fondant. Har malt litt med hvit spiselig farge og dryssa over spiselig perleglitter
God jul alle sammen Kos dere! Nyt tida!
2 kommentarer
Og vi er de heldige som fikk årets Julekake levert 23/12. Fantasisk flott kake. Fikk oss nesten ikke til å begynne å spise den. Den var et kunstverk!!! Fantastiske detaljer både oppå og rundt kaka. Og så smakte den så hinsides godt i tillegg. Den blir faktisk bedre og bedre for hver dag, og holder form og farge selv om den pakkes ned og settes i kjelleren etter hver runde på spisebordet. Blåfargen på masipanen gjorde jo også sitt til at alle hadde blå tunger. Elleve personer har spist av den i tre døgn, så den varer lenge. Rudolf er nå pakket pent ned i eske og sendt med fly sammen med en 4-åring til København. Nissen er lagt i frysen på Hamresanden, og skal hentes opp neste Jul. Sleden og pakkene skal vi vurdere om vi har hjerte til å spise før nyttår. Godt Nytt År!
Det var så gøy å få bake til deg, Signy
Å så så gøy når det faller i smak 

Godt nytt år til deg og