Chocolate buttercream

200 gram mykt smør
1 ss melk
135 gram kokesjokolade
2,5 dl melis
0,5 ts vanilje essens

– Pisk smøret i 3 minutter. Hell i melken og pisk ytterlige 2 minutter. Smelt kokesjokoladen i microen og avkjøl til den er lunken. Pisk så inn sjokoladen i 2 minutter. Tilsett vanilje essens og pisk i 2 minutter. Hell i siktet melis og pisk til sjokoladekremen er tykk og fin.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg