Det er høst og tid for epler fra eget epletre 🙂
Eplemuffins er supre å fryse. Varm de litt opp i ovnen på 100 grader og de er som ferske.
Du trenger :
170 gram sukker
125 gram smør
2 egg
270 gram mel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1,5 dl melk
2 epler
kanel
perlesukker
– Pisk romtemperert smør og sukker i 2-3 minutter.
– Ha opp i ett og ett egg. Pisk godt mellom hvert egg.
– Sikt sammen mel, vaniljesukker og bakepulver.
– Ha vekselsvis melblanding og melk i smørkremen.
– Pisk godt i mellom.
– Kutt opp eplene i passelige biter.
– Finn fram muffinsformer og fyll opp 2/3 del av formen.
Dytt opp i eplebiter i hver muffins.
– Bland kanel og perlesukker i en skål.
– Ha litt kanel/sukker blandingen på toppen av hver muffins.
– Stekes i ovnen på 225 grader i ca. 15 minutter.
Rykene ferske eplemuffins med en kopp kaffe 🙂
Det er hverdagslykke <3
Du finner også oppskriften her uten alle bildene 😉
så gode de så ut!! nam nam, må nesten prøve den oppskiften!! 🙂