Toves sjokoladekake

250 gram sukker
1 dl vann
125 gram smør
2 ss kakao

– Dette legges i en gryte å smeltes på svak varme

125 gram mel
3 ts bakepulver
2ts vanilje sukker
4 eggeplommer

– Bland kakao blandingen med det tørre. Miks og ha opp i eggeplommene en av gangen.

4 eggehviter stivpiskes og blandes forsiktig opp i resten.

– Ha opp i en 24cm form og stekes på 180 grader i ca. 30 minutter.
– til langpanne dobles bare oppskriften

… Dette er en luftig og porøs sjokoladekake. Min favoritt 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg