Gulrotkake

200 gram mykt smør
3 1/3 dl brunt sukker
3 egg
2 ts kanel
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
300 gram finraspa gulrøtter
75 gram hakka valnøtter (kan sløyfes!)

– Visp smør,sukker og egg godt sammen. Bland hvetemel,kanel og bakepulver og vend det skiftvis med gulrøtter og valnøtter.

– smør en 22cm rund form og ha opp i røren. Stekes ved 175 grader i ca. 1 time. (sjekk med kakenål)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg