1 pk.mariekjeks
150 gr.smeltet smør
3 dl fløte stivpiskes
125 gr. gourmet naturell
125 gr. snøfrisk
4 dl creme fraiche
1,5 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1 pk sitrongele
1,5 dl vann
Kjeksbunn:
smelt smøret, og tilsett knust kjeks. Bland godt.
Trykk deigen i form(Ø 24 cm)
Ostemassen:
Ostene settes to timer i romtemperatur. bland med creme fraiche.
Pisk sammen fløte, sukker og vaniljesukker. Bland dette med ostemassen.
Kok opp vann (obs! Vannmengde!!)
Tilsett sitrongeleen. avkjøles til den begynner å tykne. Bland så geleen i kremrøren.
Den ferdig blandede ostekremen helles nå over kjeksbunnen. La den stå to timer i kjøleskap.
Bringebærsaus:
150 gr bringebær, 150 gr creme fraiche og 150 gr melis blandes.
0 kommentarer