Hasselnøtt sukkerbrød

4 egg
2 dl sukker
250 gram hassellnøtter
1 dl potetmel
3 ss kakao
0,5 ts bakepulver

– Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mal nøttene og vend forsiktig i.
Sikt det tørre og vend i. Hell opp i en bakepapirkledd rund form (24cm). Stekes nederst i ovnen på 180 grader i ca 45 minutter. Avkjøl kaken helt i formen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg