Marsipan kake med sjokoladekrem og banan

Sukkerbrød :
4 store egg
2 dl sukker
1 ts bakepulver
80 gram hvetemel
30 gram potetmel

Dynking:
2 dl melk


Fyll:
4 dl kremfløte
150 gram lys kokesjokolade (eller annen ønskelig sjokolade)
3 bananer

Topp:
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
Marsipan etter ønske

– Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt alt det tørre og bland forsiktig inn i eggedosisen.
– Ha deigen  i en kakeform (24cm) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen på rist på 170 grader i ca 45 minutter. Avkjøl.
– Løsne kaken fra formen med kniv og ta kaken ut av formen. Ta bort bakepapiret. Del i 3 bunner og dynk med melk. ( Jeg har brukt 2 sukkerbrød i denne kaken! slik at det blir 6 lag)

– Pisk fløten som er til fyllet til krem.
– Riv sjokoladen og bland inn i kremen.
– Dekk første kakebunn med et tynt lag sjokoladekrem og dekk med bananskiver. Fortsett slik til alle bunnene er fylt og stabla.

– Pisk fløten som er til toppen til krem og bland i vaniljesukker. Fordel og jevn kremen utover kaken.
– Dekk med marsipan og pynt etter ønske.

 

Inspirasjon er hentet fra det søte liv

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg