Til denne kaken trenger du et sukkebrød som basis. Del sukkerbrødet opp i 3 bunner.
Fyll 1:
6 ss bringebærsyltetøy
Fyll 2:
5 plater gelatin
4 eggeplommer
4 ss sukker
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
Fyll 3:
3 dl kremfløte
Sjokoladeglasur:
125 gram smør
100 gram sjokolade
75 gram melis
1 eggeplomme
3 ss kaffe
Lage fyll 2 :
– Legg gelatinen i kaldt vann i 10 minutter. Pisk luftig eggedosis av eggeplommene og sukkeret.Pisk til slutt inn vaniljesukkeret.Pisk krem av fløten og vend eggeblandingen forsiktig i. Klem vannet ut av gelatinen og smelt den. Avkjøl og rør inn i eggekremen.
Lage sjokoladeglasur:
– Smelt smøret. Ta det av platen og smelt sjokoladen i det varme smøret. Bland i melis,kaffe og eggeplommen.
Avkjøl til den tykkner litt.
Fylle kaken:
– Ha en av kakebunnene på et fat og smør bringebærsyltetøy over bunnen. Legg over en annen kakebunn.smør over eggekremen. Pisk fløten til fyll 3 til krem og smør denne over eggekremen.Legg over den siste kakebunnen. Sett kaken i kjøleskapet i 2 timer til fyllet er stivt.
– Dekk kaken med sjokoladeglasuren. Pynt etter ønske.
sjekk ut det søte liv som har oppskrifter på de deiligste kaker 🙂
What Are The Dosage Of Propecia Buy Cialis Kamagra Canada