Marengs

4 eggehviter
2 dl sukker
en klype salt

– Pisk eggehvite og sukker (og en klype salt ) til det er så stivt at du kan holde bollen på hodet uten at noe faller ut.
– Bruk enten 2 skjeer til å lage marengstopper eller bruk kremsprøyte til å lage ønsket fasong på marengsen.
– Ha i ovnen på 100 grader i ca 1 time.

Smaker deilig på is eller som noe søtt ved siden av kaffekoppen 😀

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg