Bladkrans

500 gram Mel
4 Dl Melk
75 gram Sukker
50 gram gjær
80 gram margarin

fyll :
Mykt smør
sukker
Kanel

– Sikt sammen det tørre. Smuldre i margarinen og elt i lunken melk.
Hev!!!

– Kjevle ut deigen. Smør ut mykt smør og hell på sukker og kanel. Rull sammen til en pølse og del den i 2. Legg de 2 pølsene på en bakepapirkledd plate. Klipp hakk med jevne mellomrom langs pølsen. Legg deigen ned til annehver side. Hev!

– Smør med egg og strø over perlesukker. Stek på 200 grader i 15-20 minutter.



 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg