Strimlet svinekjøtt med ostesaus og pasta

Ostesaus

3 dl kremfløte
1 boks champinjong (evt fersk)
1/2 rød løk
1/2 rød paprika
5 cherrytomater
5-6 skiver hvitost
2 ts soyasaus
salt/pepper
Bassilikum

– kutt opp løk,paprika og cherrytomat. Varm stekepannen godt å ha i litt smør. Brun champinjongen og ha opp i løk,paprika og tomat. Fres det litt i pannen.
– Kok kremfløten og la den småkoke til den tykner. Ha opp i osten og smak til med soyasaus, salt,pepper og bassilikum.
– Bland i  løk,paprika,tomat og champinjongen.

Strimlet svinekjøtt

300 gram strimlet svinekjøtt
salt/pepper

– Stek svinekjøttet og smak til med salt og pepper.

Alt serveres med pasta 🙂



 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg