Tenkte det var koselig å ta med litt fredagskos på arbeid. Så i dag har jeg laget cakepops.
Jeg tok utgangspunkt i en White cake. Oppskriften finner du her . Jeg lot den blir kald.
Så knakk jeg den opp i en bolle ..
..og smuldret den til smuler.
Jeg lagde vanilla buttercrem. Brukte halv mengde av oppskriften som du finner her
Og hadde den opp i kakesmulene.
Så rørte jeg godt rundt til jeg fikk en deig.
Jeg rullet så ut kuler av deigen i passelig størrelse. Og så satt jeg dem i kjøleskapet over natta.
Jeg smelta 2 biter sjokolade i et eggeglass og fant fram pinner til cake popsene.
Jeg bruker grillpinner i tre (100 for 10,- på Rema 1000) og så klipper jeg de i 3 pinner.
Jeg dypper pinnene i den smelta sjokoladen og stikker de i kulene. Jeg setter de så i kjøleskapet igjen.
En stund før jeg skal dyppe de i sjokolade setter jeg de i frysen. 15 – 20 minutter.
Så smelter jeg sjokolade. Jeg smelter i micro, men da må man være veldig påpasselig.
Sjokoladen kan fort bli kornete så bare ha sjokoladen i microen sekunder av gangen og
så sjekk den. Jeg hadde litt ekspresso pulver i sjokoladen for å få litt god kaffesmak.
Dypp cakepopsene i sjokoladen. Dekk dem godt å la dem renne av.
Så dyppet jeg dem i kokos. Har du litt isopor kan du la de stå oppe i den å tørke.
Jeg hadde ikke det så jeg lot de stå med pinnen i været 🙂
Så setter jeg dem i kjøleskapet fram til de skal spises 🙂 Håper de på jobb blir fornøyde !
.