Høstlig Eple smuldrepai

100 gram smør
100 gram hvetemel
100 gram sukker
100 gram havregryn

5 dl vaniljekrem
Epler
kanel

– Smelt smøret.
– Ha hvetemel,sukker og havregryn i en bolle og hell det smelta smøret over. Bland lett.
– Ha vaniljekremen i en form (24 cm). Skrell og kutt eplene og legg dekk vaniljekremen med eplebiter.
– Strø over kanel og sukker og ha til slutt smuldredeigen på toppen.
– Stekes i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

Serveres varm. Gjerne med is til 🙂

Lagde denne enkle, men deilige smuldrepaien i dag av epler fra eget epletre 🙂

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg