Bringebærmousse

400 gram frosne eller ferske bringebær (husk å tin de frosne bærene:)
3 ss vann
4 ss sukker

4 plater gelantin
0,5 dl kokende vann

3 dl kremfløte
2 ss sukker

 

– Bland bringebær, vann og sukker til det blir en jevn masse. Trykk det gjennom en sikt for å bli kvitt steinene. Evt kan man ta et kjøkkenhånkle og legge bærene opp i det og klemme ut saften.

Legg gelantinen i kaldt vann i 5 minutter. Etterpå skal den løses opp i kokende vann.

Pisk fløte og sukker til krem.

Hell den varme,smelta gelantinen i bringebærmassen. Bland den så med kremen. Bland det hele i en kjøkkenmaskin. Fyll den så i kaken før den stivner eller hell den i dessertskål hvis du vil ha den som en egen dessert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg