Raske Walters mandler krem

200 gram Walter mandler sjokolade
3 dl fløte

– Smelt sjokoladen forsiktig i microen (pass godt på. Bare litt av gangen!) eller over vannbad.
– Pisk fløten til krem.
– Ta en spiseskje med krem i den smelta sjokoladen og rør den godt inn. Slik at kremen blander seg skikkelig med sjokoladen. Gjør dette til du har hatt i ca 5 spiseskjeer til. Hell til slutt sjokoladerøren over resten av kremen og bland forsiktig til du har en mousse !

 

– Fyll den i en kake eller hell den i en skål som en egen dessert 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg