Nakkekoteletter med ovnsbakte grønnsaker,båtpoteter og soppstuing

Kutt opp grønnsaker du er glad i 🙂 Jeg pleier å bruke brokkoli,Paprika,rødløk og cherrytomater. Jeg liker også å bruke stammen på brokkolien. Bare kutt av det ytterste skallet på stammen og kutt i passelige biter.
Jeg kutter opp poteter i båter og legger grønnsakene,båtpotetene, olje, salt og pepper i ei langpanne som er dekket med aleminiumsfolie. Sett det inn i ovnen på 200 grader . Ta ut langpanna etter 20 minutter og vend på grønnsakene og potetene. Legg så opp i nakkekoteletter som er stekt raskt i ei panne for å få en fin stekeskorpe og sett det hele inn i ovnen igjen i 20 minutter.

Til soppstuingen bruker jeg fløte. Kok opp ønsket mengde fløte og la den koke godt en stund så den reduseres og tykner. Her er det lurt å holde seg ved grytene da fløten koker fort over.
Smak til med soyasaus og pepper. Jeg bruker litt salt , men soyasausen er veldig salt i seg selv så pass på 😀 Ha opp i ønsket sopp som er surret i olje i en stekepanne.

Kjempegodt og en enkel og god middag 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg