Ostekrem med bringebær og vanilje

Ostekrem

– 150 Gram usaltet meieri smør
– 150 Gram Melis
– 300 Gram Philadelphia ost
– 100 Gram ferske eller frosne bringebær
– 1 vaniljestang
– Saften av en halv sitron

– Ha mellis, meierismør og frøene fra vaniljestangen i en bolle og miks dette luftig.
– Ta bringebærene i en bolle og sett den i microen i ett minutt med ferske og ca 3 minutter med frosne.
  Hell bringebærene i en sil slik at saften renner gjennom og steinene blir liggene igjen i silen.
– Tilsett Philadelphia osten og saften av bringebærene. Miks!
– Tilsett sitron saft og miks igjen.

– Om kremen er litt for myk kan den stå litt i kjøleskapet før du bruker den.
– Ha den på muffins eller i kake 🙂 Deilig 🙂

  

2 kommentarer

    1. Kommer litt ann på hva du skal gjøre med kremen ( om du skal sprøyte på rosetter e.l). Skal du smøre kremen utover kaken holder denne oppskriften:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg