Ostekrem
– 150 Gram usaltet meieri smør
– 150 Gram Melis
– 300 Gram Philadelphia ost
– 100 Gram ferske eller frosne bringebær
– 1 vaniljestang
– Saften av en halv sitron
– Ha mellis, meierismør og frøene fra vaniljestangen i en bolle og miks dette luftig.
– Ta bringebærene i en bolle og sett den i microen i ett minutt med ferske og ca 3 minutter med frosne.
Hell bringebærene i en sil slik at saften renner gjennom og steinene blir liggene igjen i silen.
– Tilsett Philadelphia osten og saften av bringebærene. Miks!
– Tilsett sitron saft og miks igjen.
– Om kremen er litt for myk kan den stå litt i kjøleskapet før du bruker den.
– Ha den på muffins eller i kake 🙂 Deilig 🙂
2 kommentarer
Hei. Hvor mye ostekrem trenger jeg til en kake med 28 cm i diameter?
Kommer litt ann på hva du skal gjøre med kremen ( om du skal sprøyte på rosetter e.l). Skal du smøre kremen utover kaken holder denne oppskriften:)