En enkel og kjempegod middag! Den minner meg om de måndene jeg hadde praksis i Japan. Da lagde vi ofte en eller annen form for dette 🙂
Til 3-4 porsjoner trenger du :
– 2 Kyllingfileter ( ca 500 gram )
– 1 Rødløk
– 3 vårløk
– 1 pakke med råkost (eller skjær opp 1 gulrot og et halvt kål selv)
– 1 Tomat
– 1 Hvitløk
– 2 egg
– 4 dl ris ( jeg brukte 2 pakker boil in bag)
– Sukker
– Soyasaus
– Salt og pepper
– Kok ris.
– Skjær opp løk, råkost og tomaten i småbiter.
– Skjær opp kyllingfiletene i strimler og stek dem. Ta av pannen når det er ferdig stekt.
v
– Ha 2 egg i en varm panne med litt olje og rør rundt. Tilsett så grønnsakene og kyllingen. La det frese litt i pannen.
– Ha til slutt i risen og stek en liten stund til før det smakes til med sukker, soyasaus, salt og pepper.
Litt rista peanøtter på toppen gjør susen. Så er det bare å nyte 🙂
oi dette så utrolig godt ut! må jeg prøve! 🙂 takk for godt tips og fine bilder! med så god hjelp blir jeg nok god husmorskokk med en gang jeg flytter inn med kjæresten for første gang! 🙂
Takk for gode ord 🙂 lykke til med matlaging og flytting:-)