En deilig krem med smak av stratos som kan brukes til fyll i kake eller på cupcakes.
Husk! Den må lages dagen før den skal brukes.
Du trenger :
– 1 stor plate stratos (150 gram)
– 3 dl fløte
– Gi fløten et oppkok og ta den så av platen.
– Ha så opp i stratosen og rør til den er smeltet.
– La sjokoladefløten avkjøles og sett den kaldt natten over.
– Så vispes sjokoladefløten som vanlig fløte til en god krem 🙂
Klar til å bli fyll i en deilig kake eller til pynt på cupcakes:
TIPS :
– Bytt gjerne stratosen ut med en av dine favoritt sjokolader og lag en
deilig krem av den!
7 kommentarer
Det såg veldig godt ut!
Fløten ble kjempetykk da den ble kald, ble din det? Jeg har brukt melkesjokolade i.
Skal piske den ut senere i dag for å ha i kaka, dette blir spennende
Ja, den blir litt tykk. Håper du får et fint resultat når du pisker den ut 🙂
Ha en herlig søndag =)
Hei Anne! Kan jeg bruke andre typer sjokolade, ikke bare Stratos?
Hei 🙂
Jeg brukte melkesjokolade og det fungerte helt fint. Tror du helt greit kan bruke andre typer sjokolade også. Vet ikke hvordan det blir med sjokolader som ikke er ren (fruktnøtt, kvikklunsj o.l), men kunne vært spennende å teste en gang 🙂
Hei! Er det slik at den må være i kjøleskapet over natten? Jeg skulle helst ha lagdn den og brukt den idag!
Anonym: Hei,
Beklager sent svar.
Den må hvert fall stå kaldt noen timer. Helst natten over.