Sjokoekspresso smørkrem

 

Ingredienser:

150 gram mykt smør
200 gram kokesjokolade (mørk eller lys etter smak)
70 gram kakao
150 gram melis

1/2 dl varmt vann
vanilje ekstrakt
ekspressopulver etter smak

– Ha mykt smør og siktet melis i en bolle. Pisk i ca 4 minutter.

– Smelt sjokoladen i micro eller vannbad.

– Ha den smelta sjokoladen i smørblandingen og pisk godt i 3 minutter.

– Bland siktet kakao og varmt vann. Rør det sammen. Det blir gjerne litt klumpete, men det er helt ok.

– Ha litt og litt av kakaoen i smørblandingen og rør godt mellom hver gang.

– Smak til med vanilje ekstrakt og ekspressopulver.

Passer fint til fyll eller pynt på sjokoladekaker eller cupcakes.
Ha den i fryseren i ca 15 minutter før bruk hvis den skal pyntes med.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg