Focaccia – enkel oppskrift

Focaccia er et deilig brød som passer godt til supper, pastasalat og lignende.

Du trenger:

5 dl lunka vann
50 gram gjær
2 SS smelta margarin
1 1/2 ts salt
1 beger kesam
14 dl mel
Rosmarin og grovt salt

– Ha gjær, salt, smør, kesam, vann og mel i en kjøkkenmaskin.
  Rør sammen. La deigen heve i ca. 30 minutter.

– Ha deigen over i en bakepapirkledd langpanne.
  Fordel den utover med en slikkepott.

– Pensle med olje og stør over rosmarin og grovt salt.
  La Focacciaen heve i ca. 15  minutter.

– Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca. 25 minutter.

 

Deilig, luftig focaccia brød 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg