Brownie med kaffe og kanel

En litt anderledes brownie med smak av kaffe og kanel.

Du trenger :

280 gram smør
5ss sterk avkjølet kaffe
200 gram mørk kokesjokolade
6 egg
550 gram sukker
1,5 ts vanilje essens
1 ts kanel
1 ts maldon salt
300 gram hvetemel

– Ha smør, sjokolade og kaffe i en gryte. Smelt på svak varme.
Ta av varmen og la den bli lunken.

– Mål opp sukker i en bolle og mel,kanel og salt i en annen bolle.

– Visp inn sukker og vanilje essensen i sjokoladeblandingen.

– Visp inn ett og ett egg til blandingen er glatt og glinsende.

– Sikt opp i melblandingen.

– Bland det godt inn i sjokoladeblandingen.

– Hell røren over i en bakepapirkledd, liten langpanne. (Min lille langpanne er 42x29x4cm.)
Stek kaken på 175 grader i 25-30 minutter.

Denne brownien er enda bedre dagen derpå. Litt tid i kjøleskapet og
den blir deilig seig og god 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg