En litt anderledes brownie med smak av kaffe og kanel.
Du trenger :
280 gram smør
5ss sterk avkjølet kaffe
200 gram mørk kokesjokolade
6 egg
550 gram sukker
1,5 ts vanilje essens
1 ts kanel
1 ts maldon salt
300 gram hvetemel
– Ha smør, sjokolade og kaffe i en gryte. Smelt på svak varme.
Ta av varmen og la den bli lunken.
– Mål opp sukker i en bolle og mel,kanel og salt i en annen bolle.
– Visp inn sukker og vanilje essensen i sjokoladeblandingen.
– Visp inn ett og ett egg til blandingen er glatt og glinsende.
– Sikt opp i melblandingen.
– Bland det godt inn i sjokoladeblandingen.
– Hell røren over i en bakepapirkledd, liten langpanne. (Min lille langpanne er 42x29x4cm.)
Stek kaken på 175 grader i 25-30 minutter.
Denne brownien er enda bedre dagen derpå. Litt tid i kjøleskapet og
den blir deilig seig og god 🙂
Den hørtes god ut. Kul kombinasjon med kaffe og kanel.