Middag til baby fra ca 8 mnd – Kalkun og kylling kjøttdeig i karri

Jeg synes det er supert å lage egen middagsmat til babyen min.
Kjekt å ha på frysen og det smaker så mye bedre enn den man kjøper i butikken.

I dag har jeg laget middag til han med kalkun og kylling kjøttdeig.

Du trenger:

400 gram kalkun og kyllingkjøttdeig
300 gram gulrot
400 gram blomkål
70 gram purre
1-2 ts Karripulver
170 gram kokosmelk
130 gram grønnsaksvann
500 gram kokt ris


– Kok ris.


– Kutt opp gulrot, blomkål og purre. Kok grønnsakene i ca. 20 minutter.
Når du heller av vannet når grønnsakene er ferdig kokt sparer du på
vannet.


– Stek kjøttdeigen godt.


– Ha kjøttdeigen, kokosmelk, grønnsaksvannet og karri i gryten med
grønnsakene.


– Bruk stavmikser til å mose det til en fin puré.


– Bland inn den kokte risen i puréen.


– Dette blir ca. 16 porsjoner (ca. 100 gram per porsjon)

16 middager klare for frysen. Enkelt og godt 🙂

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg