Lapper

Lapper er alltid godt. Til frokost, middag eller kvelds;)

Du trenger:

5 egg
1ts natron
300 gram sukker
75 gram margarin
2 dl rømme
7 dl melk
600 gram hvetemel

– Smelt smøret.
– Pisk eggene, natron og sukker i en kjøkkenmaskin til det blir tykt.
– Ha i rømme og melk.
– Ha i hvetemelet og pisk godt sammen.
– Ha i smøret og pisk dette inn.
– La røren stå i kjøleskapet i ca. 20 minutter.
– Stekes i panne med margarin på medium varme.

Serveres gjerne med syltetøy, sukker og smør.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg