Sitron smørkrem

Du trenger:

85 gram usaltet, mykt smør
175 gram melis
30 gram sitronsaft
En klype salt

– Ha det myke smøret i en kjøkkenmaskinbolle.
  Miks på høy hastighet i 2 minutter.
– Slå ned hastigheten noe og ha i litt og litt av melisen i smøret.
  Miks godt. 
– Ha i saltet og miks 2 minutter på høy hastighet.
– Ha i sitronsaften. 
  Her kan du smake til slike at du får den balansen mellom surt og søtt som du ønsker.
  Miks til kremen er blitt luftig. Hvis du ønsker kan du tilsette litt gul
  glasur farge (eks. Wilton) slik som jeg har gjort på kremen på bilde under.

Sitron smørkremen passer veldig godt i makroner 🙂
Slik som disse små hjertemakronene jeg har lagd til Valentinsdagen.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg