Toves sjokoladekake

250 gram sukker
1 dl vann
125 gram smør
2 ss kakao

– Dette legges i en gryte å smeltes på svak varme

125 gram mel
3 ts bakepulver
2ts vanilje sukker
4 eggeplommer

– Bland kakao blandingen med det tørre. Miks og ha opp i eggeplommene en av gangen.

4 eggehviter stivpiskes og blandes forsiktig opp i resten.

– Ha opp i en 24cm form og stekes på 180 grader i ca. 30 minutter.
– til langpanne dobles bare oppskriften

… Dette er en luftig og porøs sjokoladekake. Min favoritt 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg