En enkel og kjempegod middag! Den minner meg om de måndene jeg hadde praksis i Japan. Da lagde vi ofte en eller annen form for dette
Til 3-4 porsjoner trenger du :
– 2 Kyllingfileter ( ca 500 gram )
– 1 Rødløk
– 3 vårløk
– 1 pakke med råkost (eller skjær opp 1 gulrot og et halvt kål selv)
– 1 Tomat
– 1 Hvitløk
– 2 egg
– 4 dl ris ( jeg brukte 2 pakker boil in bag)
– Sukker
– Soyasaus
– Salt og pepper
– Kok ris.
– Skjær opp løk, råkost og tomaten i småbiter.
– Skjær opp kyllingfiletene i strimler og stek dem. Ta av pannen når det er ferdig stekt.
– Ha 2 egg i en varm panne med litt olje og rør rundt. Tilsett så grønnsakene og kyllingen. La det frese litt i pannen.
– Ha til slutt i risen og stek en liten stund til før det smakes til med sukker, soyasaus, salt og pepper.
Litt rista peanøtter på toppen gjør susen. Så er det bare å nyte
oi dette så utrolig godt ut! må jeg prøve!
takk for godt tips og fine bilder! med så god hjelp blir jeg nok god husmorskokk med en gang jeg flytter inn med kjæresten for første gang! 
Takk for gode ord
lykke til med matlaging og flytting:-)