Kylling med stekt ris

En enkel og kjempegod middag! Den minner meg om de måndene jeg hadde praksis i Japan. Da lagde vi ofte en eller annen form for dette 🙂

Til 3-4 porsjoner trenger du :

– 2 Kyllingfileter ( ca 500 gram )
– 1 Rødløk
– 3 vårløk
– 1 pakke med råkost
(eller skjær opp 1 gulrot og et halvt kål selv)
1 Tomat
– 1 Hvitløk
– 2 egg
– 4 dl ris
( jeg brukte 2 pakker boil in bag)

Sukker
Soyasaus
– Salt og pepper

Kok ris.
– Skjær opp løk, råkost og tomaten i småbiter.

– Skjær opp kyllingfiletene i strimler og stek dem. Ta av pannen når det er ferdig stekt.
v

– Ha 2 egg i en varm panne med litt olje og rør rundt. Tilsett så grønnsakene og kyllingen. La det frese litt i pannen.
– Ha til slutt i risen og stek en liten stund til før det smakes til med sukker, soyasaus, salt og pepper.

Litt rista peanøtter på toppen gjør susen. Så er det bare å nyte 🙂

2 kommentarer

    1. oi dette så utrolig godt ut! må jeg prøve! 🙂 takk for godt tips og fine bilder! med så god hjelp blir jeg nok god husmorskokk med en gang jeg flytter inn med kjæresten for første gang! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg