Denne smørkremen passer ypperlig mellom to brownies eller til fyll i makroner.
Vil du lage slike brownie hjerter og fylle dem med bringebærsmørkrem finner
du oppskriften til dem her.
Du trenger:
115 gram usaltet smør
15 gram saft fra en sitron
345 gram bringebær (Ferske eller frosne)
400 gram melis
en klype salt
– Ha bringebærene i en gryte. Kok opp mens du rører.
Når bringebærene er helt oppløst til en saus har du den i en sil slik at du får ut steinene:
Ha bringebærsausen tilbake i gryten. La sausen småkoke til den er redusert til 50 gram saus.
Avkjøl.
– Ha smøret i en kjøkkenmaskinbolle og visp dette i et par minutter til det er lyst og luftig.
– Ha i 200 gram siktet melis, bringebærsausen, sitronsaften og saltet. Visp til det er godt blandet.
– Tilsett resten av melisen og visp til det blir en luftig smørkrem.
Om du ønsker en mindre stiv smørkrem tilsett et par spiseskjeer med melk og visp inn.
I dag er det Valentinsdagen. Det må jo være en perfekt dag for et
brownie hjerte med en frisk bringebærsmørkrem 🙂
Ønsker dere en nydelig dag:)