En deilig vaniljemuffins med bringebær og sjokolade!
– 200 Gram usaltet meieri smør
– 260 Gram sukker
– 4 egg
– 2 Ts bakepulver
– 420 Gram mel
– 5 Dl vaniljesaus
– 1 Vaniljestang
– 100 Gram ferske eller frosne bringebær
– 100 Gram mørk sjokolade
– 2 Ts Vanilje ekstrakt
– Ha smør, sukker og frøene fra vaniljestangen i en bolle og miks dette luftig.
– Ha i ett og ett egg og miks godt mellom hvert egg.
– Tilsett vanilje ekstrakt og bland det forsiktig inn.
– Sikt mel og bakepulver.
– Ha i melet og vaniljesause vekselsvis. Rør det forsiktig inn med en sleiv.
– Ha i bringebær og grovt hakke sjokolade og rør det inn i røren.
– Fyll muffins formene 1/3 dels fulle. Stek i ovnen på 200 Grader i 15-20 minutter.
– Avkjøles og nytes.
På disse muffinsene er det deilig med ostekrem med bringebær og vanilje.
Oppskriften finner du her.