Deilig Brownie med mye smak av sjokolade og kaffe.
Du trenger :
500 gram sukker
350 gram smør
6 egg
200 gram kakao
260 gram mel
2 ts bakepulver
2 SS vaniljeekstrakt
1,5 ts salt
1 SS Ekspressopulver
375 gram kokesjokolade
– Smelt smøret. Ha opp i sukker og la det smelte i smøret på svak varme.
Ta av platen.
– Ha egg i en kjøkkenmaskinbolle og pisk eggene på lav hastighet.
– Sikt kakao og ha opp i eggene sammen med salt,bakepulver, ekspressopulver og vaniljeekstrakt.
Rør godt sammen.
– Tilsett smørblandingen og rør godt. Ha opp i siktet mel og rør godt igjen.
– Kutt opp sjokoladen i passelige biter som du har i røra. Bland sjokoladebitene godt inn i røra.
– Ha røra over i en bakepapirkledd langpanne ( ca 35*25)
– Sett den i ovnen i 30 minutter på 180 grader.
Det kan anbefales med cashewnøtter eller peanøtter opp i sammen med sjokoladebitene 🙂
Serveres gjerne med is.
Smaker fantastisk sammen med sjokoekspresso smørkrem. Oppskrift her.