Krans med eple og kanel fyll

En deilig kanelkrans med eplefyll smaker godt i høstmørket.
Gjerne med en kopp kakao til 🙂

Du trenger :

500 gram Mel
4 Dl Melk
75 gram Margarin
50 gram gjær

fyll :
Mykt smør
sukker
Kanel
Eple og kanel fyll – oppskrift finner du her

– Sikt sammen det tørre. Smuldre i margarinen og elt i lunken melk.
Hev!!!

– Kjevle ut deigen. Smør ut mykt smør og hell på sukker og kanel.

– Legg på en stripe med eple og kanel fyll litt inn fra kanten på venstre side.

– Rull sammen slik at eplefyllet blir dekket og legg på en ny stripe med fyll.

– Rull deigen helt sammen til en tykk pølse. Legg den som en krans på
en bakepapirkledd stekeplate.

–  Klipp hakk med jevne mellomrom langs pølsen.
Legg deigen ned til annenhver side. Hev i ca. 30 minutter.

– Smør med egg og strø over perlesukker.
Stek på 200 grader i 15-20 minutter.

Kransen smaker aller best når den er varm 😉

Ønsker dere en nydelig høstdag 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg