Marsipan kake med sjokoladekrem og banan

Sukkerbrød :
4 store egg
2 dl sukker
1 ts bakepulver
80 gram hvetemel
30 gram potetmel

Dynking:
2 dl melk


Fyll:
4 dl kremfløte
150 gram lys kokesjokolade (eller annen ønskelig sjokolade)
3 bananer

Topp:
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
Marsipan etter ønske

– Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt alt det tørre og bland forsiktig inn i eggedosisen.
– Ha deigen  i en kakeform (24cm) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen på rist på 170 grader i ca 45 minutter. Avkjøl.
– Løsne kaken fra formen med kniv og ta kaken ut av formen. Ta bort bakepapiret. Del i 3 bunner og dynk med melk. ( Jeg har brukt 2 sukkerbrød i denne kaken! slik at det blir 6 lag)

– Pisk fløten som er til fyllet til krem.
– Riv sjokoladen og bland inn i kremen.
– Dekk første kakebunn med et tynt lag sjokoladekrem og dekk med bananskiver. Fortsett slik til alle bunnene er fylt og stabla.

– Pisk fløten som er til toppen til krem og bland i vaniljesukker. Fordel og jevn kremen utover kaken.
– Dekk med marsipan og pynt etter ønske.

 

Inspirasjon er hentet fra det søte liv

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg