Vanilla cakepops med sjokolade og kokos


Tenkte det var koselig ta med litt fredagskos p arbeid. S i dag har jeg laget cakepops.

Jeg tok utgangspunkt i en White cake. Oppskriften finner du her . Jeg lot den blir kald.


S knakk jeg den opp i en bolle ..

..og smuldret den til smuler.

Jeg lagde vanilla buttercrem. Brukte halv mengde av oppskriften som du finner her
Og hadde den opp i kakesmulene.

S rrte jeg godt rundt til jeg fikk en deig.

Jeg rullet s ut kuler av deigen i passelig strrelse. Og s satt jeg dem i kjleskapet over natta.

Jeg smelta 2 biter sjokolade i et eggeglass og fant fram pinner til cake popsene.
Jeg bruker grillpinner i tre (100 for 10,- p Rema 1000) og s klipper jeg de i 3 pinner.
Jeg dypper pinnene i den smelta sjokoladen og stikker de i kulene. Jeg setter de s i kjleskapet igjen.
En stund fr jeg skal dyppe de i sjokolade setter jeg de i frysen. 15 - 20 minutter.

S smelter jeg sjokolade. Jeg smelter i micro, men da m man vre veldig ppasselig.
Sjokoladen kan fort bli kornete s bare ha sjokoladen i microen sekunder av gangen og
s sjekk den. Jeg hadde litt ekspresso pulver i sjokoladen for f litt god kaffesmak.
Dypp cakepopsene i sjokoladen. Dekk dem godt la dem renne av.

S dyppet jeg dem i kokos. Har du litt isopor kan du la de st oppe i den trke.
Jeg hadde ikke det s jeg lot de st med pinnen i vret :)


S setter jeg dem i kjleskapet fram til de skal spises :) Hper de p jobb blir fornyde !






















.









Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

30, Vennesla

Jeg er 30 r,gift og har 2 flotte gutter p 2 og 5 r.Min store hobby er kakebaking :) Flg gjerne min andre blogg der jeg skriver om livet med og etter en kreftdiagnose. http://abbs.blogg.no/

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits